Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield storsatsar med fyra nya medarbetare till Valuation & Advisory - möter morgondagens behov och stärker sin marknadsledande position

Stockholm, 11 juni  2019 - Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med fyra nya medarbetare i Stockholm. Den stora satsningen på nyanställningar görs för att bredda kunskapsbasen ytterligare och för att möta morgondagens allt mer föränderliga villkor för fastighetsvärdering och strategisk analys.

Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield, säger: "Vi upplever ett starkt intresse för initierade analyser och strategisk rådgivning kopplat till våra värderingstjänster. I den föränderliga värld vi lever så gäller det att hela tiden ha fokus på framtidens fastighetsfrågor och tillföra kunden nya insikter och idéer. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden.”

Cushman & Wakefield är marknadsledande inom fastighetsvärdering och strategisk rådgivning. Företagets Valuation & Advisory har i 14 år i rad blivit utsett till Sveriges bästa fastighetsvärderingsföretag av Euromoney Magazine. Årligen värderar teamet över 4 800 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1 200 miljarder kronor på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal analyser av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer.

Claes Hielte har anställts som Associate och ansluter till teamet 17 juni. Claes kommer närmast från en tjänst som Director på JLL, där han arbetat med värdering och strategisk rådgivning med fokus på bostadssegmentet. Claes har tidigare erfarenhet från mark- och exploateringsfrågor från sin tid som konsult på Torkel Öste Fastighetskonsulter. Claes har en kandidatexamen i ekonomi från Högskolan i Gävle.

Staffan Dahlén har anställts som Senior Valuer och har påbörjat sin anställning i Göteborg men kommer från och med oktober att arbeta på Stockholmskontoret. Staffan har mångårig erfarenhet av transaktioner och värdering. Staffan kommer närmast från en anställning på Savills som Associate Director och har tidigare arbetat för Stena Fastigheter som Transaction Manager och innan dess som Fastighetsekonom på Uppsalahem. Staffan har en civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad från Chalmers Tekniska Högskola.

Annie Lilja har anställts som Senior Valuer och påbörjar sin anställning i september. Annie har tidigare arbetat för Swedavia där hon haft flera olika roller och senast ansvarat för kapitalanalys. Innan dess har hon arbetat för Deloitte och Venue Retail Group. Annie har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Johan Östberg stärker upp teamet i rollen som analytiker. Johan är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola och har bland annat erfarenhet från Svefa och Lantmäteriet.

För ytterligare information, kontakta:

Anders Elvinsson
Head of Valuation & Advisory
Mobil: 072-247 94 14
anders.elvinsson@cushwake.com


Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.